Chibi Mania
Chibi Mania te invita sa te inregistrezi ^^. Nu-i asa ca intri?:3 Nu, nu?:3

Poveşti de dragoste.

In jos

Poveşti de dragoste.

Mesaj Scris de Thunderbird la data de Vin Iul 15, 2011 9:38 pm

Sunt mai multe poveşti, vreo 4. Sper să vă placă.

Poveste de dragoste

Traversam străzile una după alta, mereu acelaşi pajiişti gri, din beton, tari... Oftam. Ofam des. Oftam necontenit decând am ieşit din casă. Chiar, când am plecat? De câteva secunde, minute, ore...? Nu ştiam. Mergem încontinuu de când am ieşit pe uşa aceea blestemată. Ufff, cât uram uşa care mă închidea înăuntrul unei camere cu pereţii albi ca varul, cu geamuri murdare, pe care nu le-am spălat niciodată, nu că ar fi posibil, şi miile de picturi rupestre făcute de Joseph, pictorul care a stat acolo înaindea mea. Îl ştiam pe Jose de câţiva ani, vreo trei, de la primul meu curs de artă plastică.
-Hei, ai grijă pe unde mergi! se auzi o voce gravă, autoritară, dură.
-Mhm? îngân plină de ciudă pe mine că m-am lăsat furată de gânduri. Scuze... adaug pe acelaşi ton absent privind tânărul peste care am dat.
Ochii săi căprui mă fixau într-un mod plin de durere, suferinzi. Şi ai mei aveau aciaşi privire, mai plină de durere, de acea durere pe care o simţi când eşti trădat. Părul perecum abanosul, făcut cu placa, "stil Justin Bieber" cum îmi spunea o prietenă, era lung şi părea mătăsos- Îmi venea să mă ridic şi să mă joc cu el, să-l înod apoi să-l descos la loc.
avatar
Thunderbird
Child Chibi
Child Chibi

Mesaje : 94
Data de inscriere : 12/07/2011
Varsta : 21
Localizare : Guitar surfing beach.

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Poveşti de dragoste.

Mesaj Scris de ChikanatsuNina la data de Sam Iul 16, 2011 6:29 am

Intrebare: Sunt mici oneshot-uri?
Parere:
Imi place cum descrii sentimentele. Dialogul este suficient pentru un oneshot. Serios, chiar nu am cuvinte, si nici nu sunt critic literar ca sa-ti pot spune ceva. Nici macar nu sunt in dispozitia necesara. Oricum, ai talent si mi-ar face placere sa-ti citesc un fic intreg. Continua sa scrii si succes!
avatar
ChikanatsuNina
Mebru Avansat
Mebru Avansat

Mesaje : 329
Data de inscriere : 08/07/2011
Varsta : 23
Localizare : In casa O_o

Vezi profilul utilizatorului http://teddyloididc.tumblr.com/

Sus In jos

Re: Poveşti de dragoste.

Mesaj Scris de Thunderbird la data de Dum Iul 17, 2011 5:48 pm

Mulţumesc. Nu, nu e un mic one-shot. Sunt nişte poveşti de vreo 5-6 pagini xD.

-Mda, bine... Uhm, eşti ok?
Am clipit des, rătăcindu-mă în ochii aceia adânci.
-Mmm? Da, sunt bine... Tu?
Simţeam cum privirea lui mă ardea, îmi venea să mă întorc şi că mă ascund. Am început să mă joc cu un fir de păr din claia mea şatenă. am lăsat ochii în jos simţind cum lacrimile îmi udă ochii şi aşa destul de roşii. Plâneagm destul de des în ultima vreme. Dar totul era împotriva mea, aşa că nu pteam face altceva. O mână caldă îmi ridică bărbia încet, dar ferm. Doi ochi căprui cât a unei căprioare îi fixau pe cei doi verde albăstrui ai mei. Buzele sale pline s-au mişcat încet, spunându-mi ceva.
-Hei, păpuşă, mie nu mi se pare că eşti ok...
Mă prinse de talie şi m-a ridicat la nivelul său. M-am balansat picioarele cu putere în faţă şi în spate, având totuşi grijă să nu-l lovesc. Când m-am prins de gâtul lui din gura mea au ieşit două valuri de cuvinte pe o japoneză puţin stâlcită. Amintindu-mi că eram printre puţinii newyorkezi care ştiau japoneză cât de cât fluent spun pe engleză:
-Hei, sunt ok! Doar că gândesc prea mult.
Surâse. O făcea într-un mod minunat, care mă încălzea. „Iaaa! Mânca-ţi-aş, ţi-a căzut deja cu tronc?” îmi spun în gând ca şi când n-aş fi în braţele sale puternice, care acum mi se păreau mai protectoare decât a orcui altcuiva.
-Mmm, câteodată nu-i aşa bine să gândeşti ce faci... spuse blând aprorpiindu-şi chipul de al meu.
Apoi am simţit buzele sale atingându-le pe ale mele. Sărutul n-a fost ceva trecător, a durat parcă minute în şir , ore... Când s-a terminat nimic nu mă putea face mai fericită. „Doamne, ţi-a picat cu tronc!” îmi spun.
-Eu sunt Matthew, încântat.
-Eu sunt Brigette, la fel!
Îmi zâmbi dulce apoi porni spre bordură. Se aşeză leneş pe bucăţile reci de ciment şi îmi făcu semn să vin şi eu lângă el. Mi-am prins fusta ca să nu o ridice vântul şi am păşit lângă el, punându-mă graţioasă pe o altă bordură albă. Am chicotit fericită prinzându-mi gingaş bretonul şaten-roşcat care îmi intra mereu în ochi.
-Spune, ce face o domnişoară ca tine într-un loc mahalagist ca ăsta?
-Îşi omoară timpul bun de omorât... Dar tu?
Matthew ridică din umeri şi-mi spuse că nu ştie, apoi îşi duse mâna după umărul meu. Sângele a început să urce cu puterea unui taur spre obrajii meu acum îmbujoraţi. Nu-l ştiam de mai mult de zece minute şi cu toate astea ne-am sărutat de parcă eraum împreună de cine ştie când. Zâmbetul senin pe care i l-am arătat era puţin fals. Dar nu era un „fals” rău, era doar cât să nu trezesc suspiciuni. Era pentru binele lui. Şi al meu.
Din gentuţa mea răsună o melodie foarte bine cunoscută de mine, „I'm a loner” cântată de CN Blue. Am luat telefonul şi am atins ecranul rece. S-a luminat încet, aşa cum l-am stat, şi m-am uitat cine m-a sunat.
-Jose... murmur privind ecranul
-Vai de viaţa mea! făcu surprins Matthew. Tu ai prieten!
L-am privit pe tânăr fără să clipesc. Am chicotit după câteva secunde, lugindu-mi gâtul să-l sărut pe obraz. El s-a ferit. Am lăsat capu în jos zâmbind afectată.
-Nu-mai-am! spun sacadat şi veselă către el.
Matthew râse zgomotos.
-Nici-eu! făcu pe acelaşi ton pe care l-am folosit şi eu. Mmm... Nu te supăra că te-am sărutat aşa, ca o bovină!
-Hmm... Ar trebui să nu mă supăr?
-Mmm... câteodată nu-i bine să gândeşti ce faci...
Am zâmbit şi l-am sărutat uşor pe buze. Chipul său a rămas şocat şi după ce am terminat. Îmi zâmbea pueril, ca un nebun. „Mâncarea!” îmi spun în gând sărind ca arsă îmi picioare. Am început să merg într-un pas alert spre casă. În aproximativ 50 de metrii m-am oprit căci botinele negre cu tocul de aproape zece centimetrii nu mă lăsau să merg în pasul alert pe care l-am ales. Am înjurat aranjând fusta în carouri, neagră cu crem.
-La dracu' cu toate tocurile! spun în şoaptă, închizând un ochi din cauza durerii care-mi străbătea picioarle şi cu celălalt zgâindu-mă la botine.
Matthew surâse în spatele meu şi m-a prins de talie. Îmi întorc capul şi îl privesc încruntată.
-Doar nu vroiai să pleci fără să mă laşi să te conduc...

*


M-am dat jos din decaptabila de un negru-metalizat. Matthew îmi trimise un sărut prin aer. Am zâmbit schiţat şi am pornit spre uşa de la casa scării. Am început să urc şirul nesfârşit de scări cenuşii, reci, murdare. Gândurile mele curgeau unul după altul, aprofundându-se tot mai tare în ele. Mi-am ţuguit buzele, încă simţind gustul dulceag buzelor lui. Oh, el! Îl ştiam de o oră, cel mult, dar mă pierdeam în ochii săi de onix, puteam să zbor când îl vedeam aproape... Mă îndrăgostisem de el!
-Doamne! Termină cu prostiile, Brit! Poate că... Trăieşti într-o poveste, cum faci mereu!
Mă aşez plină de dezamăgire pe scări. Îl iubeam, dacă se putea, mai tare decât voi putea să iubesc pe altcineva vreodată.

*

avatar
Thunderbird
Child Chibi
Child Chibi

Mesaje : 94
Data de inscriere : 12/07/2011
Varsta : 21
Localizare : Guitar surfing beach.

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Poveşti de dragoste.

Mesaj Scris de ChikanatsuNina la data de Dum Iul 17, 2011 8:33 pm

Mi-ai facut dimineata! Si, ok, nu sunt oneshot-uri <3 Dar nu conteaza.
Matty e asa de magnific!
Si din nou, ma lasi cu gura cascata din cauza modului tau de a scrie. Cum descrii intr-un limbaj colocvial si nu chiar atat de colocvial! M-am indragostit.
Stii ce nu imi place? Ca nu pot sa scriu ca tine.
Da, da. Te invidieez >_>
Succes in continuare, Thunderbird-sama!
avatar
ChikanatsuNina
Mebru Avansat
Mebru Avansat

Mesaje : 329
Data de inscriere : 08/07/2011
Varsta : 23
Localizare : In casa O_o

Vezi profilul utilizatorului http://teddyloididc.tumblr.com/

Sus In jos

Re: Poveşti de dragoste.

Mesaj Scris de Thunderbird la data de Dum Iul 17, 2011 9:11 pm

Ok, you made me blush. You are so cute, Nina-chan <3.

*


Au trecut cinci ani. Matthew a plecat acum trei. Prima zi nu a fost decât începutul. Au trecut săptămâni din ziua aia când l-am văzut a doua oară. Mă iubea, dar îi era frică de adevăr. Îi dădeam dreptate, şi mie mi-a fost. Dar am aceptat, şi eu, şi el, realitatea. Când a plecat mi-am spus că între noi a fost o poveste, nu realitate. A fost un basm minunat, pe care nu-l voi uita vreodată. Dar sfârşitul nu a fost cel mai fericit. Mi-l amintesc perfect, de parcă ar fi fost ieri.
Eram pe iarbă, în faţa blocului în care stăteam. Îmi cânta un cântec compus de el, „Blueish green eyes”. Mi l-a dedicat. Cuvânt cu cuvânt. Sărut cu sărut. Când a ajuns la mijloc s-a oprit.
-Plec. spuse.
-Ba nu! murmurasem, prinzându-l de gât.
-Ba da, de tot! Plec în Sidney...
-Nu! De ce?
Matthew doar se ridică. se ridică şi plecă, lăsându-mă singură, plângând, în întrebările mele.
Câte întrebări aş fi vrut să-i pun! Să aflu de ce, ce i-am făcut de mă lasă aici singură, în uriaşul New York, să sufăr. Acum îl uram şi îl iubeam în acelaşi timp.

*


Merg pe aceleaşi străzi. Parcă îl auzeam cum mă trezise din visele mele pline de durere. Amintirea era atât de vie încât m-am întors şi am început să bângui scuze. Dar m-am oprit, am simţit lacrimile căzând pe obrajii mei rozali.
-Te i.. urăsc! murmur şi am început să fug plină de furie înapoi spre casă.
Străzile erau reci şi pline de ură. Lacrimile mici, precum cristalul, veneau, aluneacau şi plecau. Te iubeam pe tine, numai pe tine! Aş vrea să fi aici, să mă strângi în braţele tale puternice şi să nu mă laşi să plec. Tu, care te crezi atât de perfect, de fapt eşti imperfect. Eşti imperfect prin mine! strig în sinea mea.
-Brigette! se auzi un glas atât de cunoscut în spatele meu,
M-am întors cercetând mulţimea. Era el! Părul acum îi era scurt, dar la fel de brunet. Ochii săi căprui şi mari ardeau cu aceiaşi privire perversă. Era acolo. Era colo şi îl vedeam aievea! Era acolo şi venea spre mine. A ajuns în faţa mea şi m-a prins în braţe. Eu l-am împins, lovindu-l peste faţă.
-„Sângele tău, câine, pentru al meu”! recit plină de ură când se întoarse spre mine, privindu-mă surprins.
-Ce-i cu tine, Brit? Ce-am făcut?
-Ai plecat, asta ai făcut! Nici măcar nu mi-ai spus de ce!
-Nici măcar n-ai fi înţeles! mormăi el urâcios, masându-şi obrazul rozaliu.
L-aş fi cuprins în braţe, şi l-aş fi strâns atât de puternic de parcă n-aş vrea să-i mai dau drumul, dar asta însemna să îmi calc peste mândrie şi toate jurămintele pe care le-am făcut singură, în umbra nopţii.
-Normal, doar sunt proastă, neh?
Matthew lăsă capul în jos, privindu-mă în ochi. Mâinile sale au cutreierat talia mea. M-a prins de spate, m-a tras mai aproape şi mă sărută. Era un sărut cald, plin de dragoste. Dragostea aceea pe care nu mi-a arătat-o niciodată. M-am ridicat pe vârfuri şi l-am prins de gât. Mă simţeam ca o prostă că l-am sărutat înapoi. Era atât de enervant cum mă controla, când mă privea drăgăstos şi mă făcea să-l iubesc indiferent cât de mult l-am urât în secunta trecută.
-Gata... murmur când mâinile sale au coborât de pe spate, sprinzându-mă de picioare.
Dar nu s-a oprit. A contiuat, coborând spre gât.
-Gata, Matthew! spun serioasă împingându-i mâna.
-Bine, gata, am terminat!
Parcă-l auzeam cum spunea în gând „nu de tot!”. M-a luat în braţe şi a început să meargă spre decaptabila lui negru metalizat.
-Unde stai? Că eu stau la o babă şi nu cred că o să-i palcă...
-De mine? De ce?
-Nu eşti măicuţă...
Am chicotit, lăsând mâna să se prindă de umărul băiatului.
-Pe lângă 6th Ave.. mă opresc privind în gol.
Azi era „Ziua lui Jose”, ziua în care eu nu mă duceam acasă şi el venea cu cine vroia. Era un schib echivalent. Eu îl lăsam o dată pe lună singur, iar el nu-mi aducea aminte de Matthew sau nu mă punea să vorbesc cu alţi băieţi.
-Unde am stat şi ultima dată... spun melancolică gândindu-mă la mica mea garsonieră.
După ce, în sfârşit, am cumpărat-o n-am avut tăria să o vând când Joseph m-a invitat să stau cu el. Acum camera avea un pat exact lângă uşă, un frigider, hipofrigiderul cum i-am spus cât şi-a renovat apartamentul Jose, care era veşnic gol, o măsuţă şi doi tabureţi, mobilă de grădină, luate de la reduceri, şi câteva covoraşe ascunse. De lângă geamul înlocuit recent, nu mai vedeai prin cel original, până lângă pat oricare loc era umplut de multe tablouri şi schiţe făcute de mine.
Am auzit sârţâitul roţilor mângâind drumul şi zgomotu plăcut al motorului când maşina demară. Am traversat străzile încet, într-o tăcere de mormânt, care mă apăsa. Ne-am oprit la semaforul din intersecţia care ducea spre bloc. Amintiri plăcute şi oribile s-au lansat cu viteză în mintea mea, făcându-mă să plâng. Nu plângeam de tristeţe, plângeam gândindu-mă la fericirea trecutului.
Maşina porni încă o dată, traversă strada, apoi se opri în faţa blocului. Matthew coborî, îmi deschise uşa şi îmi întinse braţul. Niciodată nu era galant fără să vrea ceva. Acum ştiam ce vroia. Ştiam că mă vroia.

*
avatar
Thunderbird
Child Chibi
Child Chibi

Mesaje : 94
Data de inscriere : 12/07/2011
Varsta : 21
Localizare : Guitar surfing beach.

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Poveşti de dragoste.

Mesaj Scris de ChikanatsuNina la data de Dum Iul 17, 2011 9:45 pm

Iti spun sincer c-am oftat de cateva ori cand am citit.
Ai un dar de la Dumnezeu sa ma lasi fara cuvinte. De obicei comentez intruna la ficuri Smile)
Astept continuarea. Oare cati copii vor avea? <= Nu stiu de ce am pus asta.
avatar
ChikanatsuNina
Mebru Avansat
Mebru Avansat

Mesaje : 329
Data de inscriere : 08/07/2011
Varsta : 23
Localizare : In casa O_o

Vezi profilul utilizatorului http://teddyloididc.tumblr.com/

Sus In jos

Re: Poveşti de dragoste.

Mesaj Scris de Thunderbird la data de Dum Iul 17, 2011 9:53 pm

Nu-ţi spun. O să vezi tu. . .

*


Mi-am deschis ochii şi am privit în jur. Garsoniera eraîn semi-întuneri, draperiile fiind trase. Am dat jos pătura groasă şi m-am ghemuit. Pielea mea albă ca laptele părea ca de găină când răcoarea camerei m-a atins. M-am ridicat şi a tras pătura peste mine, înfăşurând-o. Am sărit peste două tablouri rezemate de pat şi m-am dus la taburete. Începând să mă îmbrac mă gândeam cu tristeţe la zilele în care eram tot aici, dar eram fericită. Când am terminat şi Matt era treaz. Avea ochii mijiţi spre mine, fixându-mă.
-Mneaţa! îi spun senină
-Neaţa, dragă! făcu, căsând.
Se ridică greoi şi veni la mine, luându-mă în braţe. Corpul lui cald se lipi de al meu, rece. Faţa sa se apropia din ce în ce mai tare până când brunetul mă sărută apăsat pe buze.
-Unde pleci? mă întrebă.
-Mi-era frig... răspund strecurând un sărut scurt între cuvinte.
Mâinile sale s-au strecurat pe sub bluză, dând-o jos cu uşurinţă, apoi cutreierând în sus, spre sutien. Am simţit cum îl desface şi îl ia jos de pe mine. Mâinile sale puternice m-au ridicat, ducându-mă până la pat. M-a pus pe el cu grijă, sărutându-mă pe frunte.
-Mmm, ce faci, dragă? murmur fericită şi îl prind de gât. Mă balansez şi mă ridic.
-Vroiam să mai dorm... Cu tine! chicoti el inocent.
-Ţţţ, ţţţ, ţţţ! spun dojenitoare. E aproape... îmi scot telefonul, am atins ecranul şi am analizat ceasul. E aproape zece!
-Noaptea? întrebă, ştiind deja răspunsul.
-Dimineaţa!
Se răsuci şi se prăbuşi pe pat. Închise ochii şi s-a prefăcut că a adormit. L-am privit drăgăstos şi mi-am lăsat capul pe pieptul lui antrenat. Respira uşor, ridicându-mă apoi lăsându-ă jos. Mi-am muşcat buza privindu-l cum dormea aşa de inocent. Am văzut cum mâna lui o atinge pe a mea şi a strând-o puternic. L-am ţinut şi eu. Simţeam cum mi se închideau ochii încet, blând. Am aţipit amândoi ţinându-ne de mână.

*


-Scoală-te, Brit! se auzi un glas
Am deschis un ochi cercetând în jurul meu. Matthew îmi mângâia părul drăgăstos, încă ţinându-mă de mână.
-Mmm? De-ce? întreb sacadat şi somnoros
-Pentru că mă iubeşti şi vrei să mă laşi să mă duc la lucru...
Mi-am ridicat capul capul şi m-am lungit până la el. L-am sărutat apăsat pe buze, apoi m-am răsucit, lăsându-l să plece. Brunetul veni lângă mine şi mă sărută pe frunte.
Apoi a sărit în picioare şi a început să se îmbrace. Durase secunde, fracţiuni de secundă...
-Vii târziu? întreb
-Nu, doar dăm „Bună ziua!” şi plecăm.
Zâmbesc şi eu, ridicându-mă. Mă uit în jur cercetând ca să-mi văd sutienul.
-Nu vii şi tu? Sunt sigur că băieţii vor să te vadă...
Îmi iau suteniul şi îl închei la spate, după care îmi pun şi bluza.
-Mnu, am de lucru la un tablou...
Oftă, îşi luă hanoracul verde aprins şi căută cheile pe masă.
-Stai aici sau te duc ?
-Dacă vrei...
De fapt, vroiam să merg pe jos. Vroiam să ajung acolo cât mai târziu, să aleg unul dintre miile de tablouri şi să i-l prezint fericită, de parcă atunci l-am făcut. A deschis uşa şi a aşteptat şă vin şi eu. Deschid geanta şi caut cheile. Le-am luat între două degete şi am scos metalulul rece cu un zornăit tipic. Închid uşor uşa, o masă de lemn înghţat, intfectă, şi o încui.
Scăirile mi se păreau infinte, aşa, rotindu-se. Matt mă prinse de talie , sărutându-mă dulce şi apăsat cu buzele lui moi pe obraz.
-Te iubesc, Brit! murmură atât de fericit şi sincer încât mă făcu să plâng.
L-am prins de gât şi i-am şoptit acelaşi lucru. La fel de uşor şi de dulceag încăt simţeam cuvintele lipindu-se de gât, parcă nu mai vroiau să plece.
-Îmi promiţi că nu mai pleci? îl întreb plângând
Mă strânse în braţe. Doar atât. Nu-mi răspunse la întrebare şi ştiam că asta însemna nu. Drumul până la Sala de Artă van Gogh a fost scurt şi tăcut.

*
avatar
Thunderbird
Child Chibi
Child Chibi

Mesaje : 94
Data de inscriere : 12/07/2011
Varsta : 21
Localizare : Guitar surfing beach.

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Poveşti de dragoste.

Mesaj Scris de ChikanatsuNina la data de Dum Iul 17, 2011 11:08 pm

Frumos. Si cand imi aduc aminte cum s-au intalnit, imi dau seama ca dragostea e la fiecare pas. <3 [ Ce fel am zis-o]
Matty parca e un inger! [ Nu-mi spune ca-l transformi in SF]
Nu, serios. Sper sa aiba gemeni :3, baiat si fata.
Succes in continuare! Sa nu ma lasi cu ochii in soare. <= Ce cute! P.S. Parca as fi un copil mic ce tocmai a descoperit emoticoanele.
avatar
ChikanatsuNina
Mebru Avansat
Mebru Avansat

Mesaje : 329
Data de inscriere : 08/07/2011
Varsta : 23
Localizare : In casa O_o

Vezi profilul utilizatorului http://teddyloididc.tumblr.com/

Sus In jos

Re: Poveşti de dragoste.

Mesaj Scris de Thunderbird la data de Dum Iul 17, 2011 11:28 pm

Mai pun şi mâine că deja îl iei ca şi drog xD.
N-are gemeni. Urăsc gemeni.
avatar
Thunderbird
Child Chibi
Child Chibi

Mesaje : 94
Data de inscriere : 12/07/2011
Varsta : 21
Localizare : Guitar surfing beach.

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Poveşti de dragoste.

Mesaj Scris de ChikanatsuNina la data de Dum Iul 17, 2011 11:53 pm

Mi-ai stricat copilaria cu frazele astea. -__=
Bestiee >__>
Ok. Au doi baieti sexosi; diferenta de un an intre ei. :3
avatar
ChikanatsuNina
Mebru Avansat
Mebru Avansat

Mesaje : 329
Data de inscriere : 08/07/2011
Varsta : 23
Localizare : In casa O_o

Vezi profilul utilizatorului http://teddyloididc.tumblr.com/

Sus In jos

Re: Poveşti de dragoste.

Mesaj Scris de Thunderbird la data de Lun Iul 18, 2011 12:37 am

Smile) Scuze, dragă. Nu-ţi mai spun nimic, o să aflii mâine. Dacă mai rezist xD. 23
avatar
Thunderbird
Child Chibi
Child Chibi

Mesaje : 94
Data de inscriere : 12/07/2011
Varsta : 21
Localizare : Guitar surfing beach.

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Poveşti de dragoste.

Mesaj Scris de ChikanatsuNina la data de Lun Iul 18, 2011 2:14 am

Sper sa nu dormi la noapte din cauza asta! Punct. Ca facem chat. >_>
avatar
ChikanatsuNina
Mebru Avansat
Mebru Avansat

Mesaje : 329
Data de inscriere : 08/07/2011
Varsta : 23
Localizare : In casa O_o

Vezi profilul utilizatorului http://teddyloididc.tumblr.com/

Sus In jos

Re: Poveşti de dragoste.

Mesaj Scris de Thunderbird la data de Mar Iul 19, 2011 7:18 am

*


Zilele au trecut nesimţite, iar eu sunt tot mai obosită. Dar oboseala mea este una aticipcă. Obosesc repde, mult prea repede, şi chiar nu ştiu de ce. Bănuiesc. Doar atât.
-Auuu!
Închid un ochi şi scâncesc. Îmi duc mâna la burtă, unde o durere mă lovea. Brusc şitam ce se întâmplă cu mine. Ochii mi s-au oprit asupra oglinzii. Mi-am imaginată că aveam o curbură imensă, de parcă aş fi gata să nasc. Chiar atunci. Dar numai îmi imaginam. Arătam la fel de subţire ca înainte.
-Ce-ai păţit? întrebă tata, luându-mă de umăr.
M-am întors către el zâmbind. Azi era ziua ce mare! Era petrecerea de logodnă, a mea şi a lui Matthew. Mi-am aranjat o cută a rochiţei albă de nea.
-Nimic, doar mă examinam.... zic încălţându-mă cu opincuţele verde deschis.
-Eu tot zic că-i prea devreme!
-Tată! Am 23 de ani, sunt majoră şi logodită!
-Nuuu! Tot micuţa mea eşti!
Mă sărută uşor pe un obraz apoi îmi întinse braţul. L-am prins şi am luat-o uşor spre grădină. Acolo iarba verde gemea de pături de picnic colorate în mii de nuanţe vii şi vesele.
-Bună! Heiii! salutam şi îmbrăţişam lumea, aşteptând să ajung o dată la locul meu.
În sfârşit m-am aşezat pe o pătură albastră, lângă Matthew. El m-a luat în braţe şi m-a strâns puternic, de parcă ar fi vrut să mă strivească.
Nu-mi aimntesc nimic altceva din ziua aceea, nimic înafară de faptul că i-am spus. I-am spus că sunt însărcinată, că el e tatăl, dar n-a făcut nimic. Doar a dat din cap şi a continuat să petreacă. Ah, Matthew, de ce nu-ţi pasă de mine? De ce mă laşi să îţi aflu singură sentimentele, fără nici un indiciu? De ce? Doar atât te întreb...

*


-Bravo ţie! mmurmură cu jumătate de gură Jose. Adicăăă, vouă!
Îl sărut uşor, senin, pe obrazul lui acoperit de o barbă neagră, deasă. M-a luat în braţe şi m-a sărutat pe frunte ca un frate mai mare. „Ah, Jose, eşti gelos pe Matt şi ai vrea să-l omori... Simt asta. Dar n-o faci. Ştii că după aceea aş pleca şi nu m-aş mai întoarce...” îmi spun.
-Să ne trăiţi! ne ură încă o dată apoi plecă cu pasul lui grăbit, larg, cu care faci douăzeci de minute până acasă, în loc de o oră.
-Şi cu asta am terminat! oftă brunetul lăsându-se pe un scaun.
Am privit în urma „fratelui” meu mai mare plecând, lăsându-mă în urmă. Doar eu şi cu Matthew. Atât de singuri. Singuri împreună.

*


Totul e trecător, posac. Până şi vara cu florile ei nu m-au bucurat. Nunta a fost ceva restrâns, rapid. În total am fost o sută de suflete, un nimic. Petrecerea am ţinut-o la ai mei acasă. Totul atunci mi se părea atât de dulce, atât de plin de dragoste, acum mi se pare fals, nedemn de noi, de mine.
Dar e singurul episod al vieţii pe care nu-l voi regreta niciodată.

*


-Sunt tată... se auzi murmurul lui Matthew când l-a văzut.
-E... Tată! întări tatăl meu privind spre micuţul roşu la faţă , care urla din toţi rărunchii. Sunt bunic! adăugă-
Am zâmbit spre ghemotocul de prosoape albe, de spital. Matt l-a mângâiat cu teamă pe un obraz, iar tata pe celălalt, I-au zâmbit amândoi, privindu-l în ochii lui albaştri metalizaţi. Mama, lângă capul meu mă sărută pe frunte şi zâmbi bebeluşului şe ea, cu lumina unei bunici fericite în ochi.
-Gabriel Rivers... spun legănându-l în braţe. Gabriel Peter Rivers...
Toată lumea râse fericită spre micuţ, alintându-l din priviri. Dar tăcerea ne-a lovt pe toţi când Gabriel a tăcut, adormit.

Sfârşit.
avatar
Thunderbird
Child Chibi
Child Chibi

Mesaje : 94
Data de inscriere : 12/07/2011
Varsta : 21
Localizare : Guitar surfing beach.

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Poveşti de dragoste.

Mesaj Scris de ChikanatsuNina la data de Mar Iul 19, 2011 7:25 pm

Nu-mi spune ca s-a sfarsit. -__-
Nu, serios. Ar trebui sa dezvolti tot si sa faci un adevarat roman.
Am citit odata ceva de genul. In fine, nu era la fel cartea, ideea ta mi se pare originala. Dar cei din carte erau bagati si in infractiuni, inselaciuni si alte chestii.
Heh...A fost frumos cat a durat.
Oricum, la un an dupa au facut un al doilea baiat, sunt sigura de asta. <3
Si cand au crescut au fost amandoi niste smexy bishies ca tatal lor.
Felicitari pentru poveste! Succes in continuare cu altele. :] *hugs*
avatar
ChikanatsuNina
Mebru Avansat
Mebru Avansat

Mesaje : 329
Data de inscriere : 08/07/2011
Varsta : 23
Localizare : In casa O_o

Vezi profilul utilizatorului http://teddyloididc.tumblr.com/

Sus In jos

Re: Poveşti de dragoste.

Mesaj Scris de Thunderbird la data de Mar Iul 19, 2011 8:33 pm

Smile) Hei, hei. Matt e creatia mea, cer Copy-rights Smile)

Muritorii


Juli trântise uşa. Fusta îi era lipită de corp, iar din bluză picura apă cu putere. Furtuna o prinse, ca în fiecare zi, când se întorcea acasă. Oftase şi se dezbrăcă acolo, în hol, lăsând uşa închisă doar pe jumătate. În lenjeria intimă, şi ea udă şi incomodă, Juli închise uşa şi porni spre sufragerie lipăind. Tatăl ei întoarse capul analizând-o pe tânăra roşcată. Părul lung şi ud era încreţit şi îi ajungea până sub bustul plin.
-Am ajuns! Spuse tânăra privindu-l pe tatăl său.
Bătrânul râse în barba lui albă, contopită cu mustaţa gri deschis. Ochii albaştri îi zâmbiră, o dată cu buzele groase.
-Văd. Ce ai păţit?
-Ei. Răspunse aceasta cu ochii mocnind cu ură.
-Furtuna? Lasă-i. O să vin eu la şcoală să vorbesc cu dirigintele lor.
-Ba nu! Să stai acasă! Ce crezi că o să faci cu asta? N-o să mă ude două zile. Şi după?
-Of, Juli. Nu te mulţumeşti cu nimic!
-Eu? Ba, din contră, eu sunt mulţumită. Azi nu m-au prins la colţ. Aproape scăpasem!
Juli se întoarse pe călcâie şi pornind, lipăind, către camera ei. Ajunsă acolo se trânti în pat şi începu să plângă. Îşi dorea să poată pleca de la acea şcoală. Dar nu putea. Vai, nu! Acolo învăţa Jared Rust, cel mai drăguţ din tot liceul.
Îl vedea şi acum. Înalt, şaten roşcat, ochii albaştri adânci, puternic... Umeri laţi, păr drept, lung.
Roşcata strânse perna şi mai tare, trăgându-şi-o pe faţă. Plânse şi mai tare câteva minute, apoi se ridică şi privi afară. Văzu trandafirii şi pe inamica ei, Rose, jucându-se cu unul rupt de Jared. Juli zburase la dulap, îşi schimbă lenjeria, trase pe ea o rochie cenuşie, se încălţă cu pantofii ei preferaţi şi ieşi calmă pe uşă. Alunecă pe o urmă de a ei, tocurile de aproape şapte centimetri făcând-o să cadă mai uşor.
-Futu-i! Spuse ea ridicându-se cu viteză, de parcă nu păţise nimic.
Pornise cu viteză spre uşă.
-Ia, stai aşa, Juliette Marie Throme!
Juli se opri strâmbând din nas. Se întoarse către tatăl ei, privindu-l zâmbitoare.
-Da, tată?
-Unde pleci aşa dichisită? Iar la Rust ăla?
-Nu, plec cuuu... Belle în oraş. Sper să vin repde.
-Întâi strângi ce ai făcut. Şi după mai vedem.
-Haide, tatăăă! Numai azi?
Dan râse de fiica lui, şi o privii în ochii ei căprui. O luase de bărbie şi o sărută pe frunte.
-Strângi, azi vine Yuuko.
-Iar ea? Tată, eşti prea bătrân!
Logodnica domnului Dan era o babă enervantă, obsedată de curăţenie. Casa Throme era curată, dacă nu băgai în seamă faptul că hainele Juliei erau împrăştiate prin tot holul ud.
Tânăra plecă ca şi condamnată către debara. A luat mopul şi l-a târâit după ea până la hol. A strâns hainele şi le aruncă într-un colţ, lângă baie. Oftă, privind apa de pe jos. Începu să mişte mopul cu viteză, ştergând toată apa repde. Se duse spre grămada de haine. Le luă şi le aruncă în coşul cu haine murdare. Oftă, lăsând capul în jos. Şterse micuţa baltă făcută de haine şi aruncă mopul în debara.
-Închizi tu uşa aia, da, tată? Spuse ea fugind pe hol.
Deschise uşa şi se opri. În pragul ei stătea Jared privind-o în ochi adânc. Juli încremeni doar uitându-se la el.
Ce face aici? De ce se uită la mine?!
-Juli, ce faci? Întrebă el senin.
Roşcata respira greu. Păşi înafara pragului, mai aproape de Jared. Închise ochii, simţind cum roşeşte. Închise uşa după ea şi îl privi pe şaten în ochi.
-Bine, mă pregăteam să ies puţin...
avatar
Thunderbird
Child Chibi
Child Chibi

Mesaje : 94
Data de inscriere : 12/07/2011
Varsta : 21
Localizare : Guitar surfing beach.

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Poveşti de dragoste.

Mesaj Scris de ChikanatsuNina la data de Mar Iul 19, 2011 8:53 pm

Awww <3
High school life.
Ma intreb totusi de ce se numeste "Muritorii".
In fine. Mi-ai facut ziua. Ca de obicei, nu stiu ce sa spun. Imi place limbajul asta. Putem intelege mai bine textul si etc.
^ Ce naiba tot spun aici..? Astept continuarea. <3
avatar
ChikanatsuNina
Mebru Avansat
Mebru Avansat

Mesaje : 329
Data de inscriere : 08/07/2011
Varsta : 23
Localizare : In casa O_o

Vezi profilul utilizatorului http://teddyloididc.tumblr.com/

Sus In jos

Re: Poveşti de dragoste.

Mesaj Scris de KiDo la data de Mier Iul 20, 2011 12:43 am

OOOOki....am citit prima poveste ( o adoor) dar mi s-a parut putintel ciudat cum treceai de la o chestia la alta...in fine mi-a placut foarte mult

A doua poveste....imi place inceputul...dar nu inteleg Jared este iubitul ei sau ea viseaza sa fie?
In rest....imi place cu descrii totul, pare foarte real si....oh pune odata urmatorul capitol XD

Zbye
What? Who, I? Kill myself! God!
avatar
KiDo
Moderator
Moderator

Mesaje : 1894
Data de inscriere : 31/07/2010
Varsta : 21
Localizare : Eu trăieşte cu marţienii!!

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Poveşti de dragoste.

Mesaj Scris de Thunderbird la data de Mier Iul 20, 2011 1:44 am

Juli vrea ca Jared să fie iubitul ei. Îl voi pune când îl scriu.
avatar
Thunderbird
Child Chibi
Child Chibi

Mesaje : 94
Data de inscriere : 12/07/2011
Varsta : 21
Localizare : Guitar surfing beach.

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Poveşti de dragoste.

Mesaj Scris de Thunderbird la data de Mier Iul 20, 2011 11:50 pm

-Aha... Păi atunci sper că nu te deranjează dacă vin cu tine, nu, Juli?
-Nu... Deloc. Unde vrei să mergem? Spuse ea repede, aranjându-şi rochiţa
-Alege tu, eu doar vroiam să mă plimb cu tine.
Ce vroia?! Îşi puse Juli roşind mai tare decât părul ei.
-Păi e o ceinărie frumoasă aici, peste drum. E OK acolo?
-Da, normal!
Ochii albaştri au zâmbit bine-voitori, Jared pornind după Juli.

*

Plângea de ore în şir acolo, ascunsă în pătura de pe patul moale. De ce trebuia să îl placă tocmai pe el?! De ce?!
Se ridică încet, de parcă n-ar mai fi avut putere. Respira greu şi rar. Uşa camerei era închisă şi încuiată. Dar nu trebuia să facă nici una dintre astea. Şita că Yuuko îl va ţine ocupat pe bătrânul ei tată. Erau acum în camera ei, mai mare decât cea a lui Juli, şi se uitau la cum vor amenaja camera.
-Juli? Întrebă o voce absentă
-Nu!
-Juli, deschide-mi! Sunt Jared.
-Ce faci aici?!
Juli se ridică şi merse până la uşă. Se aşeză lângă uşă şi îşi sprijini capul de uşă.
-Mama ta... Vitregă mi-a dat drumul.
-Ah, ea...
-Da, ştiu. O curvă. Miroase de aici.
Juli râse uşor. Se lăsă pe genunchi şi se ridică. Deschise uşa stând în genunchi. Auzi cum Jared se întoarce şi vine spre ea. Roşcata închise ochii, dând drumul la câteva lacrimi. Simţi mâinile şatenului cum o strâng în braţe, iar ea, inconştient, îl strânse rezemându-şi capul pe pieptul lui.
-Juli ?
-Da ?
-Te iubesc.
avatar
Thunderbird
Child Chibi
Child Chibi

Mesaje : 94
Data de inscriere : 12/07/2011
Varsta : 21
Localizare : Guitar surfing beach.

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Poveşti de dragoste.

Mesaj Scris de ChikanatsuNina la data de Joi Iul 21, 2011 1:53 am

Ochi albastri....Haah! Ce bunaciune!
Stii ce este interesant? Cum decurge actiunea. Dintr-o data el este interesat de ea si altele. Dar pe parcurs sunt sigura ca ne scoti din ceata.
Succes!
avatar
ChikanatsuNina
Mebru Avansat
Mebru Avansat

Mesaje : 329
Data de inscriere : 08/07/2011
Varsta : 23
Localizare : In casa O_o

Vezi profilul utilizatorului http://teddyloididc.tumblr.com/

Sus In jos

Re: Poveşti de dragoste.

Mesaj Scris de KiDo la data de Joi Iul 21, 2011 2:18 am

Ochi albastri= bunaciune? bine, poate...dar la cum l-ai descris...o da este sexos.
Are dreptate Nina-chan, si mie mi se are interesant cum decurge actiunea.
Am mai spus vreodata cat de mult imi place cum scrii? Poi sa sti ca imi place la nebunie.

Spor la scris in continuare
What? Who, I? Kill myself! God!
avatar
KiDo
Moderator
Moderator

Mesaje : 1894
Data de inscriere : 31/07/2010
Varsta : 21
Localizare : Eu trăieşte cu marţienii!!

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Poveşti de dragoste.

Mesaj Scris de Thunderbird la data de Joi Aug 18, 2011 11:38 pm

-Juli?
-Da?
-Te iubesc.
Ochii îi erau vineții și simțea cum lacrimile îi curgeau fericite pe obrajii îmbobociți. Dădu să se ridice, parcă nu îl credea. Îi venea să se arunce în pat și să plângă cu capul în pernă până când cineva, poate chiar Ei, vor intra acolo și o vor liniști. Voia să afle toată lumea de lacrimile ce-i cădeau acum liniștite pe față. Cu greu se ridică din locul ei de milă, de lângă ușa înghețată în timp o dată cu el.
Jared o prinse de mână și se ridică și el. O întoarse pe Juli și o îmbrățișă strâns la piept. Roșcata se zbătea și îl lovea cu pumnii ei mici în pieptul lui bine-făcut. Pretindea că poate să-l doboare. Dar acum era atât de moale și plăpânda, în brațele lui protective. De ce nu putea să-l creadă când tot ce voia ea să îi spună el erau acele două cuvinte neînsemnate pe care adineaori le soptise către ea. De ce? I se părea un vis, un vis plăcut din care nu voia să se trezească niciodată.
Jared o strânse mai tare, iar ea încetă să se mai zbată. Îl prinse și ea în brațe și se lipi de el, ascultându-i bătăile inimii. Fiecare clipă era atât de dulce și parcă de vis. Era atât de tacută...

*

… Tăcută era și camera Juliei când ea se trezi, în noaptea aceea. Vântul mormăia ceva în geamul ei, o poveste, o romanță. Ei nu-i mai păsa acum. Se ridică în capul oaselor și privi în jur. Pătura aluneca de pe ea, lăsând-o goală. Tresărise când se văzu așa și o trase la loc. Ce se întâmplase ? Nu-și aducea aminte nimic. Văzu cealaltă jumătate a patului acoperită de umerii lați ai unui tânăr acoperit de aceiași patură. Juli îi urmări respirația și își plimbă degetele prin părul arămiu timp de aproape o oră. Stătea înfofolită într-un cearceaf alb. Se ridică privindu-l în continuare cum dorme liniștit în patul ei. Se gândi că mereu visa la această zi și acum, când se întâmplase era speriată și nu îi venea să creadă. Nu se simțea în nici un fel mai specialădecât era înainte, cu nimic mai aproape de Jared. Era tot Juli.
"Tot eu sunt, indiferent de ce îmi vor spune ei." consideră ea în gând cât pornea cu pașii ei ușori spre dulapul în care stăteau înghesuite hainele ei. Îl deschise, ascultându-i scârțâitul tipic apoi își alese primele haine care i-au picat în mână. Cotrobăi prin sertare după lenjeria de corp pe care și-o puse repede pe ea. Aruncă pe ea tricoul gri pe care scria cu litere albe și micuțe ”Still the same. You are different.”. Trase pe ea pantalonii scurți din blugi albastru închis și își prinse bretelele de la o salopetă mai veche în X peste umeri. Se duse în fața mesei de toaletă, micuță și albă, acoperită cu machiaje și parfumuri și poze. Luă peria și începu să-și pieptene părul sângeriu încet, uitându-se pierdută în oglindă.
-Neața.
avatar
Thunderbird
Child Chibi
Child Chibi

Mesaje : 94
Data de inscriere : 12/07/2011
Varsta : 21
Localizare : Guitar surfing beach.

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Poveşti de dragoste.

Mesaj Scris de AkyraUnknown la data de Sam Aug 20, 2011 7:09 am

deci... nu o sa fac vreun comentariu cine stie ce soficticat in care sa-ti punctez greselile gramaticale sau alte chestii. O sa ma refer de aseamenea numai la prima poveste.
Mi-a placut numai ca ai trecut mult prea repede de la o actiune la alta. Nu inteles prea bine ce era cu Matt, cu ce se ocupa, de ce a plecat, ce a facut tipa cat a fost plecat, trebuia mult mai dezvoltat. Asa ideea a fost super ok. Am mai observat cateva greseli de tastare dar peste astea se trece cu vederea.
In schimb pot sa zic ca ai un stil unic de scriere. Folosesti cuvinte care nu se potrivesc cu stilul in care e scrisa povestea dar e ok, imi place.
O sa citesc si cealalta poveste, dar sa-mi mai treaca lenea.
Si inca ceva. Incearca sa postezi toata povestea odata chiar daca sunt 10 pagini. Am vazut multe persoane care considera povestea pe care ai scris-o pur si simplu oneshot si alte persoane care au un singur capitol de 10-11 pagini, dar cum am zis ai un stil unic de scriere.]

Admin Edit: Culoarea rosu este predestinata administratorilor. Poti folosii orice alta culoare, care nu se atribuie altor grupuri *admin, moderator, designer etc.*
avatar
AkyraUnknown
Little Chibi
Little Chibi

Mesaje : 18
Data de inscriere : 20/08/2011
Varsta : 25

Vezi profilul utilizatorului http://www.dcte.wordpress.com

Sus In jos

Re: Poveşti de dragoste.

Mesaj Scris de Thunderbird la data de Sam Aug 20, 2011 8:03 pm

Matt era muzician, am scris asta undeva. Şi ea era stundetă,d eci a studiat şi s-a mutat din garsoniera în care stătea pe 6th Avenue cu tipu de la care a luat garsoniera.
Şi n-o voi posta aşa numai din cauză că vreau să păstrez suspannnns.


-Neaţa.
Se auzi o voce tăcută din spatele ei. Juli tresări și se întoarse spre Jared care acum o privea surâzând. Îi mai auzi o dată glasul întrebând-o ce face iar ea se auzi răspunzându-i. Nu făcea bine, iar pe lună nu o poți minții. Recunoscu asta. Bâjbâi aceste cuvinte, dar nu reuși să le spună.
-Scuză-mă, ce-ai spus?
-Nu... Nu știu.
Răspunse Juli clipind des, încercând să își aducă aminte ce spuse.
-Jared, tu... Mai știi ce s-a întâmplat aseară?
-Nu. Îmi aduc aminte dor că ți-am spus. Și că ai început să plângi.
-Nici eu nu știu mai multe. Mă omoară tata dacă ies din cameră.
-Ăăă... De fapt, ei plecau când am intrat eu.
-Oh, Doamne! S-a dus cu Baba.
Jared își înnăbuși cun râs cu căscat larg și zâmbăreț. Simți cum Juli l-a dojenit cu privirea ei aspră, apoi o văyu cum se întoarce și se piaptănă absentă, gândindu-se la aseară. Pe cerul încă mov se vedea luna plină. Ochii ei se uitau la lună, de parcă o auzea vorbind cu ea, cum îi trimitea șoapte. Încep și ea să murmure o poezie.
Cântând în cerul cel apus
Nopțile își dansează fericirea,
Pe stăpâna lor cea nouă
Ce din altă lume vine.
-De unde o știi? întrebă Jared clipind des
-Nu știu. De ce?
-Mama o avea scrisă pe o bucată de lemn, deasupra patului.
-Ăhă... îngână ea privindu-l atentă.
El nu mai era același, fața i se lumina când o vedea uitându-se la el și buzale lui sunt într-un continuu zâmbet dulce. Părea acum mult mai ferecit decât fusese vreodată cu Rose. Juliei îi veni să îl întrebe de ce i-a spus tocmai acum dar în sinea ei știa răspunsul. Nu-și amintea de unde sau cum îl aflase, pentru că nu s-a întrebat niciodată, dar îl știa. Îl știa așa cum știa că soarele răsare în fiecare dimineață și cum știe că apusul nu este decât sfârșitul zilei. Știa toate astea fără să se întrebe de unde. Le știa pur și simplu.
-Ce? Ce ai spus?
Vocea lui Juli răsună în casa goală o dată cu cheia răsucindu-se în broască.
-Am spus că mi-e foame.
Roșcata se ridică și îl privi cum pleacă din cameră. Îl urmă mergând prin holul scurt, luminat de veioza din camera ei și becul băii. Sufrageria era goala, pe jos erau încă trântite cheile de la casă a lui Juli și becul aprins. Se duse spre masă. Ridicase hârtia și citi cu voce tare cuvintele scrise de tatăl ei.
-Juli, știu că nu vrei să mă mai văd cu ăăă... cum îi spui? Baba, așa. Că nu vrei să mă mai văd cu Baba dar o iubesc și vreau să ne căsătorim. Aseară după ce a venit Jared am plecat. Îți las ție apartamentul nostru (ai grijă de el) și tot ce e înăuntru. Voi plăti eu tot ce ține de întreținere, deci nu-ți fă griji din cauza asta. Dacă mă cauți sunt acasă la Babă, dar te-aș ruga să nu vi pe acolo ca s-o superi me viitoarea ta mamă.
Juli se opri și privi cuvintele cu lacrimi în ochi, dar menținându-și chipul serios. Continuă să citească cu același ton intert.
-Ți-am lăsat niște bani în plic, pe masa din camera mea. Sper că își veni găsi pe cineva cu care vei locui (Știu că l-ai ales deja pe Jared). Mă voi întoarce în trei luni, ne căsătorim (Poți veni și tu, deși nu cred că vrei) și vin să îmi iau restul de lucruri. Nu te supăra pe mine... Te iubesc, dar vreau să nu te văd suferind când eu sunt fericit. Cum ți-am spus, plătesc eu tot ce consumi. Ți-am umplut contul din bancă, 100 de mii de dolari. O să-mi fie dor de tine. Tata.
Jared veni în spatele ei și o strânse în brațe, privind-o trist. Juli schiță un zâmbet și îl luă în brațe. Se întoarse pe călcâie și îl sărută pe buye ușor și timid. Gustul buzelor lui îi inundă gura, era atât de dulce și mieros, de care nu mai vroiai să te dezlipești. Se desprinse de buzele lui și își lipi capul de piept, începând să plângă încetișor și tăcut acolo. Se simțea protejată.

*
avatar
Thunderbird
Child Chibi
Child Chibi

Mesaje : 94
Data de inscriere : 12/07/2011
Varsta : 21
Localizare : Guitar surfing beach.

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Poveşti de dragoste.

Mesaj Scris de KiDo la data de Lun Aug 22, 2011 1:19 am

Este suuuuper! Imi place la nebunie povestea asta...insa mi se pare cam ciudata ca ea visade mult ca Jared s-o iubeasc si cand in sfarsit i=o zice...ea nu-l crede..XD. In reste este ok!
What? Who, I? Kill myself! God!
avatar
KiDo
Moderator
Moderator

Mesaje : 1894
Data de inscriere : 31/07/2010
Varsta : 21
Localizare : Eu trăieşte cu marţienii!!

Vezi profilul utilizatorului

Sus In jos

Re: Poveşti de dragoste.

Mesaj Scris de Continut sponsorizat


Continut sponsorizat


Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum